بلاگ عمومی

توضیح درباره هم چیز

بلاگ عمومی

توضیح درباره هم چیز

۱ مطلب در شهریور ۱۴۰۳ ثبت شده است

 

نرم‌افزار ERP ترکیبی یا ERP Hybrid سیستمی تلفیق شده با سیستم erp ابری و محلی(on premise) است. از این سیستم با نام ERP دولایه هم نام بده می‌شود. 

این سیستم مناسب شرکت‌هایی است که erp محلی استفاده می‌کنند و تصمیم به استفاده سیستم ابری هم می‌کنند.

در ERP دو لایه، یک سازمان یا شرکت یک سیستم ERP محلی در سازمان مرکزی مستقر می‌کند، اما سیستم های ERP ثانویه مبتنی بر ابر را برای واحدهای تجاری یا مناطق جغرافیایی مختلف اضافه می کند.

دلیل دیگر استفاده از سیستم ERP هیبریدی این است که یک سازمان برنامه های کاربردی مبتنی بر ابر را به سیستم های ERP داخلی خود اضافه می کند تا از عملکردهایی مانند مدیریت تجربه مشتری یا مدیریت خدمات پشتیبانی کند.

همانطور که میدانید ERP ماژول‌های گوناگونی دارد؛ مانند ماژول حسابداری، زنجیره تامین، منابع انسانی، فروش و بازاریابی، CRM، انبارداری، تولید، سایت، مدیریت پروژه، اینترنت اشیا، Voip و ... 

حالا فرض کنید که شما می‌خواهید ماژول‌های استراتژیک کسب‌و‌کار خود را درون سازمان خود نگه دارید تا به راحتی به وسیله سرور‌های مرکزی درون سازمان به آن‌ها دسترسی  داشته باشید. با استفاده از سیستم هیبریدی این ممکن است؛ چون قسمتی از ماژول‌ها درون سازمان هستند.

یکی از مزیت‌های این سیستم هزینه پایین تر نسبت به erp مستقر در محل است.

ERP چیست؟

 ERP Hybrid چگونه کار می‌کند؟

ERP هیبریدی، ERP محلی و ابری  را گرد هم می‌آورد. در اینجا به نحو کار آن اشاره می‌کنیم:

1-سیستم ERP بخش اصلی اطلاعات را بر روی سرورهای واقع در داخل سازمان ذخیره می‌کند. به طور معمول، سیستم داده‌های اختصاصی یا حساسی را ذخیره می‌کند که سازمان می‌خواهد کنترل کامل بر روی یا فرآیندهای آن داشته باشد.


2-داده هایی که حساس تلقی نمی شوند یا برنامه های کاربردی دیگر در فضای ابری میزبانی می شوند. آنها ممکن است شامل ماژول‌های SaaS برای تیم‌های خدمات میدانی یا سایر عملکردهای تخصصی باشند که باید به سرعت مستقر شوند.

مزایای سیستم ERP هیبریدی

  • هزینه های زیرساختی کمتر
  • انعطاف پذیری و مقیاس پذیری.
  • کنترل بر داده ها و فرآیندهای اختصاصی
  • سفارشی سازی
  • امنیت بالا

معایب نرم افزار ERP hybrid

  • یکپارچه سازی: به دلیل استفاده از ابر و سرو، یکپارچه کردن اطلاعات مشکل است.
  • افزایش نیروی انسانی
  • تاخیر اطلاعاتی

چه کسب‌و‌کارهای باید از نرم‌افزار ERP Hybrid استفاده کنند؟

1-شرکت های بزرگ با شرکت‌های زیر مجموعه:

با رویکرد ERP ترکیبی، یک شرکت بزرگ می تواند سیستم خود را در محل خود در دفتر مرکزی اجرا کند و از سیستم های ERP ابری برای شرکت های تابعه استفاده کند. سیستم‌های ERP ابری هزینه کمتری دارند.

2-پیاده سازی های مرحله ای:

سازمان‌ها ممکن است ERP ترکیبی را به‌عنوان پله‌ای به سوی یک سیستم ERP کاملاً مبتنی بر ابر استقرار دهند. این به آن‌ها اجازه می‌دهد ویژگی‌های جدید را آزمایش و اجرا کنند، در حالی که هنوز سیستم داخلی را به‌عنوان نسخه بازگشتی در اختیار دارند.

3-همکاری فروشنده‌گان دیکر:

 برای سازمان‌هایی که نیاز به همکاری با فروشندگان و شرکای خارجی دارند، راه‌اندازی سیستم‌های ERP ابری در بالای سیستم داخلی آنها می‌تواند از داده‌های حساس آنها محافظت کند و در عین حال امکان برقراری ارتباط کارآمد در فضای ابری را فراهم کند.

 

منابع:
https://www.techtarget.com/searcherp/definition/hybrid-ERP

https://softwareconnect.com/learn/hybrid-erp/